KokouksetYritykset, yhdistykset ja yhteisöt järjestää talossa enintään yhden päiväajan kestäviä kokouksia, joihin sisältyy aina talon esittely (60 min). Lehtitalossa keskustelevaan kokoukseen mahtuu mukavasti 15 henkilöä ja seminaariin tai symposiumiin enintään 25 henkilöä. Käytettävissä on videotykki ja esityskangas.Kokouksien käytettävissä on talon alakerros. Kaksi ylempää kerrosta toimivat niiden aikanakin residenssitaiteilijan tai -tutkijan kotina ja työpaikkana.

Talosta ja taloon on mahdollista tilata categing-palvelua. Nykyiset residenssiasukkaat hoitavat mahdollisen kahvituksen ja voivat hoitaa ateriatkin korvausta vastaan. Näistä on hyvä sopia varauksen yhteydessä.

Lehtitalon välittömään läheisyyteen pääsee Turun keskustasta busseilla 51 ja 53 – ja muilla Hirvensalon busseilla 14 km etäisyydelle. Pyörällä matkaa on keskustasta 6 km. Parkkipaikkoja on talon pihalla rajallisesti.

Tiedustelut ja varaukset: info@lifeonaleaf.fi

* Mikäli vierailun osallistujia on enintään 50, ja heillä on käytössään oma bussi, voidaan joukko laittaa puoliksi ja kierrättää toinen puolikas samaan aikaan esimerkiksiPyhän Henrikin Ekumeeninen Taidekappeliin (www.taidekappeli.fi).


Turun yliopisto ja Åbo Akademi

Life on a Leaf ry on solminut Turun yliopiston ja Åbo Akademin kanssa sopimuksen, joka oikeuttaa niiden yksiköt, tutkimusryhmät ja –hankkeet järjestämään Lehtitalon käyntikerroksessa (1. kerroksessa) seminaareja, työpajoja, kokouksia, keskusteluja tai muita yhden päivän (päiväajan) tapahtumia viisi kertaa per yliopisto per kalenterivuosi, ilman erillistä, käyttäjiltä perittävää korvausta. Tapahtumaan sisältyy aina Lehtitalon ja sen sisältämien teosten esittely (60 min).

Myös Turun yliopiston ja Åbo Akademin käyttäjiä pyydetään tekemään varaukset osoitteeseen info@lifeonaleaf.fi ja mainitsemaan niitä tehdessään, että kyseessä on TY:n tai ÅA:n henkilökunnan varaus. Mikäli varauksissa on ruuhkaa, etusija annetaan Life on a Leaf ry:n tavoitteita lähimpänä oleville hankkeille tmv. Jo varmistettuja varauksia ei kuitenkaan peruuteta.

Kahvi- ja ruokatarjoiluista, tilattavasta cateringistä ja siihen liittyvistä järjestelyistä, sekä niistä koituvista kustannuksista sovitaan erikseen.

Photo: Matti A. Kallio
Photo: Vesa Aaltonen